Almamártás recept

Hirdetes helye
Elkészítés:
Az almát szabadítsuk meg magházától és héjától, majd vágjuk kockákra. Cukros szegfűszeges tejben tegyük fel főni, majd sózzuk és citromhéjjal ízesítsük meg. rántást készítünk lisztből és vajból. Rántsuk be a tejben főtt almát, végül ízesítsük meg citromlével és tejföllel, majd az egészet jól főzzük össze.
Hozzávalók:
- 35 dkg alma
- 6 dkg liszt
- fél citrom leve
- 1,5 dl tejföl
- 5 dkg cukor
- 3 dkg vaj
- 0,5 dkg só
- 3 db szegfűszeg
- 2 dl tej
Elkészítés ideje: 30 perc
Megtekintések száma: 2190
Feltöltötte: tamas
Feltöltés ideje: 2008.10.02. 01:57:57 perc