Gombás csirke recept

Hirdetes helye
Elkészítés:
A megtisztított, feldarabolt csirkét, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, majd elősütjük, egy lábosba öntjük. A hús zsírjában megpirítjuk a hagymát, gombát, petrezselymet, a csirkére tesszük, megfűszerezzük, kevés vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Ezután hozzárakjuk a lisztet, tejfölt, vajat, és 4-5 percig összefőzzük.
Hozzávalók:
- 2 kg csirkehús
- 8 dkg hagyma
- 2 dkg só
- 5 dkg vaj
- 10 dkg zsír
- petrezselyem
- 2 dkg liszt
- 1 g bors
- 3 dl tejföl
- 35 dkg gomba
Elkészítés ideje: 80 perc
Megtekintések száma: 796
Feltöltötte: szegecs
Feltöltés ideje: 2010.10.08. 22:39:48 perc