Hideg hátszín recept

Hirdetes helye
Elkészítés:
A húst megkenjük mustárral, megborsozzuk, majd olajat öntünk rá. 3 napig pácoljuk, majd megtisztítjuk a mustártól, és a páclében megsütjük. Amikor kihűlt, 2 mm vékonyan felszeleteljük, majd a salátára rendezzük. Bevonjuk az aszpikkal, majd paradicsomszeletekkel és petrezselyemzölddel tálaljuk.
Hozzávalók:
- 40 dkg magas hátszín
- 2 ek. mustár
- 1 dl olaj
- 20 dkg franciasaláta
- só, bors
- 1 dl temperált aszpik
- 1 paradicsom
- pár szál francia petrezselyemzöld
Elkészítés ideje: 30 perc
Megtekintések száma: 2850
Feltöltötte: tamas
Feltöltés ideje: 2010.01.28. 11:05:19 perc